Picture of Admin @ MudRi
E-tečaj za e-mentore
by Admin @ MudRi - Friday, 4 May 2012, 02:17 PM
 
Pozivamo Vas da se prijavite na E-tecaj za e-mentore - online tečaj uz podršku mentora. Radi se o praktičnom online tečaju namijenjenom nastavnom osoblju koji žele primijeniti online tečajeve u svojoj nastavi te kroz brojne aktivnosti usvojiti znanja i vještine potrebne za preuzimanje uloge mentora na online tečaju. Tečaj je posebno prikladan za nastavnike koji imaju otvorene tečajeve u sustavu Moodle, ali se stečena znanja mogu primijeniti i za vođenje nastave u drugim sustavima.

Tečaj počinje 7. svibnja i traje pet tjedana, a polaznici koji uspješno riješe ispite i zadatke propisane tečajem, na kraju dobivaju elektroničko uvjerenje o uspješno završenom online tečaju.

Prijave na E-tečaj za e-mentore su otvorene do ponedjeljka 7. svibnja u 8:00, a zainteresirani korisnici se mogu prijaviti putem online prijavnice koja se nalazi na http://www.carnet.hr/moodle/prijava. Tečaj se odvija u sustavu Moodle, a za prijavu i pohađanje online tečaja potreban je elektronički identitet u sustavu AAI@EduHr.